0

Shtyp në tekstil

Printim mbi tekstil

Motive shumëngjyrëshe do të shtypen sipër folieve flex me cilësi të larta, të prera në formatin definitiv, pastaj do të barten mbi tekstil përmes një stampe transferuese. Gjatë këtij procesi ngjitësi i shkrirë i motivit do të ngjitet me konsistencë të përhershme për tekstilin.

Ne shtypim për ju:

- Pëlhurë mikse
- Këmisha dhe xhaketa prej pambuku
- Këmisha me mëngë të shkurtra dhe shumë të tjera