0

Bota digjitale

„E ardhmja u takon atyre që dëgjojnë trokun e saj“

David Bowie

Bota juaj digjitale – misioni ynë digjital

Tashmë nuk mjafton që të jesh i pranishëm në internet. Konkurrenca është e tmerrshme dhe gjithnjë e më shumë klientë konkurrojnë për të njëjtin grup të targetuar. Në luftën për të zgjuar vëmendjen e klientëve të mundshëm ju duhet të jeni i dukshëm. Shumë ndërmarrje nuk ia dalin dot kësaj. Në vend të kësaj ata thjesht humbasin si të padukshëm në thellësitë e internetit. Cilit grup do t’i takonit ju?

Për t’ia dalë mbanë në internet, duhet të arrini grupin tuaj të targetuar. Ju do t’ia dilni përmes një lozhe në makinat kërkimore dhe përmes një prezantimi të mirëmenduar, i cili përmes një navigimi të kollajtë dhe përmes një dizajni të përshtatshëm bëhet mbresëlënës. Qëllimi i mbirenditur i ueb-faqes suaj ose ueb-aplikacionit tuaj është një përvojë perfekte e përdoruesit. Në këtë rast keni ndihmën tonë. Hidhni një shikim në shërbimet tona dhe do të mësoni më shumë.

Pasqyra e shërbimeve tona:

Webdesign / Redesign:

- Landing page
- Ueb-faqe Portfolio
- Përmbajtje, media dhe ueb-faqe revistash
- Marketing elektronik
- Faqe informative
- Sisteme shumëgjuhëshe
- Media sociale & Suport
- Suport për ueb-faqe
- Ueb-faqe komunitetesh
- Ueb-faqe korporatash
- Ueb-faqe mobile
- Prej PSD në Wordpres
- Prej PSD në HTML
- Prej PSD në E-Mail

Teknologjia e zhvillimit

- CMS - WordPress
- WooComerce
- Magento
- Typo3
- Laravel
- Kentico
- PHP